Places disponibles a la jornada de dinamització per afavorir la continuïtat d’empreses locals

1069
Reempresa

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa celebra la ‘Jornada de Dinamització del mercat local Reempresa‘ aquest dijous, 14 de novembre, a les 10.00h, per donar a conèixer aquest servei entre els prescriptors del territori. La jornada s’adreça als tècnics dels ajuntaments dels diferents municipis, gestories, assessories, gabinets d’advocats, economistes, associacions i agrupacions empresarials i de comerciants, amb l’objectiu de difondre el servei i garantir la continuïtat de les empreses del territori.

A la sessió es donarà a conèixer el Centre de Reempresa de Catalunya, com funciona l’acompanyament en el procés de transmissió, què s’ofereix a les empreses cedents i a les persones o empreses reemprendores, i els resultats obtinguts des del seu inici, segons ha indicat la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Martorell, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

També hi haurà un torn de preguntes per resoldre dubtes o qüestions. La jornada clourà amb un networking relacional entre els assistents. Les persones interessades han de fer la seva inscripció en el següent enllaç o al telèfon 93 775 31 01.

El servei Reempresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, és un sistema generalitzat de compravenda de negocis a través del qual es fa intermediació entre empreses que es troben en procés de cessió, i persones emprenedores que puguin donar continuïtat a una activitat ja en funcionament. Es fa difusió de les particularitats de les empreses que estan disponibles, sense identificar-les, a través d’un portal web, i es disposa d’un consultor especialitzat per a l’elaboració del Pla de cessió, i per assessorar ambdues parts durant tot el procés de transmissió de l’empresa.

Reempresa ofereix un servei de marketplace, físic i digital (www.reempresa.org) de trobada entre empresaris cedents i reemprenedors, així com un servei de consultoria i mediació integral en tot el procés de transmissió, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments de la província amb l’objectiu de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

En l’actualitat, Martorell disposa d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins l’espai del Molí Fariner de la regidoria de Promoció Econòmica de la ciutat, on ofereix des de 2015 assessoraments tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat.