Davant la necessitat de material sanitari d’un sol ús als centres hospitalaris i residències per la pandèmia de coronavirus, l’Ajuntament de Martorell activa un dispositiu logístic i de producció amb una xarxa de voluntaris per fabricar mascaretes protectores.

La companyia automobilística SEAT ha readaptat aquests dies la seva producció per fabricar unes 10.000 mascaretes ja homologades pel Ministerio de Sanidad i subminsitrarà els kit’s per a la seva producció final.

L’Ajuntament està procedint en aquests moments a habilitar l’edifici de Ca l’Oller on es troba ubicat el taller de l’Escola de Municipal de Costura per poder disposar fins 14 màquines de cosir que en ple rendiment podran arribar a elaborar 5.000 mascaretes diàries.

Per fer funcionar el taller a ple rendiment calen al voltant de 50 persones que treballarien en torns d’aproximadament tres hores. També s’ofereix la possibilitat de poder col·laborar fent el treball des de casa, en cas que es disposi de màquina de cosir.

Les persones interessades en col·laborar amb la iniciativa poden omplir el formulari que trobareu al web municipal www.martorell.cat, escriure un correu electrònic a sap@martorell.cat o bé trucar al 93 774 00 69, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30h i de 16.00 a 19.30h; dissabtes i diumenge, de 9.00 a 14.00h.

Amb la finalitat de no saturar la línia telefònica prioritzeu, si us plau, la comunicació a través del formulari i correu electrònic.

L’Ajuntament de Martorell continua revisant i distribuint el material sanitari donat per empreses i particulars, i cercant noves vies per aconseguir-ne més, ja que cal reposar-lo periòdicament. Els Equips de Protecció Individual (EPI’s) rebuts ja s’estan distribuït a l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Hospital Sagrat Cor, i a les residències Sant Joan de Déu, Anoia, Vistalegre i Padró.