L’Ajuntament de Martorell promou el concurs ‘Posa’t un barret per la foto de la Festa Major 2012’

347

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) de l’Ajuntament de Martorell promou el concurs ‘Posa’t un barret per la foto de la Festa Major 2012’. De l’1 a l’11 d’agost, els participants hauran de penjar una foto seva amb un barret a la pàgina del mur del Facebook oficial de l’Ajuntament. La foto guanyadora serà triada per votació popular en la mateixa xarxa social.

El barret, en honor a Francesc Pujols
El barret, l’element que identificava al filòsof Francesc Pujols, serà l’eix d’animació de la festa coincidint amb el 50è aniversari de la seva mort. Pujols va ser escriptor, autor teatral, periodista i, sobretot, pensador català. Va residir a Martorell, a la Torre de les Hores, on es troba la fundació que porta el seu nom.

Com participar-hi?
L’Ajuntament pretén que la gent de Martorell participi activament dels actes de la Festa Major lluint un barret. Per això convidem a totes aquelles persones residents i/o escolaritzats a Martorell que vulguin participar pengi una fotografia original i divertida amb un barret al cap.

Es pot presentar una única foto per persona i ha de ser en format individual. En cap cas una mateixa persona pot participar dues o més vegades. La fotografia s’ha de penjar a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Martorell.

Tots aquelles persones menors de 18 anys, caldrà que enviïn una autorització per part dels seus tutors o representats legals, conforme estan d’acord en participar d’aquest concurs i que autoritzen la cessió dels drets d’explotació, reproducció en qualsevol suport o mitjà, i de propietat intel·lectual, amb caràcter d’exclusivitat i durant un temps indefinit. L’autorització s’haurà d’enviar amb un missatge intern al Facebook de l’Ajuntament.

El fet de participar en aquest concurs implica que autoritzen la cessió dels drets d’explotació, reproducció en qualsevol suport o mitjà, i de propietat intel·lectual, amb caràcter d’exclusivitat i durant un temps indefinit, i concretament per a la Festa Major 2012. El termini de presentació de les fotografies serà de l’1 a l’11 d’agost fins a les 20.00 hores.

Com s’ha de votar?
Les votacions per a decidir les dues fotografies guanyadores del concurs ‘Posa’t un barret per la foto de la Festa Major 2012’ es faran a través del Facebook de l’Ajuntament clicant l’opció ‘m’agrada’. Guanyarà qui acumuli més votacions, és a dir, qui rebi més “m’agrada’. El guanyador/a es farà públic a la web municipal (www.martorell.cat) i a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Martorell.

Es reserva el dret de declarar desert el premi, per diferents motius, però en tot cas en necessari que cada obra no rebi un mínim de 15 votacions.

Guanyadors i premis
El concurs hi haurà de dos premis: el primer, un tall de cabell a la perruqueria Ganzo, de Martorell i el segon, dues entrades per anar a Multicines Abrera.

Els premis s’hauran de recollir a les dependències del Centre Cultural de Martorell, a la Plaça de les Cultures, al 2n pis, al Servei d’Informació Juvenil ‘Punt Nord’ de Martorell a partir del 3 de setembre de 2012.