L’Ajuntament de Martorell subvenciona Recull B per contractar una persona a l’atur

442

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha lliurat una subvenció a l’empresa martorellenca Recull B (plaça Santa Anna, 8) per a la contractació de persones en situació d’atur a Martorell. La companyia de serveis integrals per a la recuperació de materials (ferralla fèrrica, metalls, papers, cartró, fusta i plàstic…) ha rebut 3.500 euros per la contractació d’un treballador martorellenc.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, diu que “tots aquells valents que s’atreveixen a tirar endavant projectes i contractar personal els donem aquest impuls econòmic (màxim 3.500 euros) per tal de fomentar l’ocupació i regenerar la reactivació econòmica al municipi”.

Les persones que es contracten a través d’aquest pla d’ajuts han d’estar en situació d’atur, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), constant-hi com a demandants actives de feina, i donades d’alta a la borsa de treball de l’ajuntament. Aquest pla està adreçat a aquelles empreses, entitats sense ànim de lucre, empreses d’inserció o centres de treball, amb domini social a Martorell amb anterioritat a l’1 de gener de 2015 i amb una plantilla que no superi els 150 persones treballadores.

Amb Recurs B ja són vuit les empreses beneficiàries d’aquest tipus de subvenció: Garridos Associados SCP, Esteban Costa SL, Hotel Manel, Parafarmàcia Les Bòbiles, Maser Services, Titus Land i Gestió Veïnal.