L’Ajuntament fa obres de reparació i manteniment als centres escolars durant el mes d’agost

397

Aquest mes d’agost ha començat el Pla de rehabilitació dels centres escolars de Martorell. L’Ajuntament de Martorell invertirà 257.877,84 € en un paquet de millores que consistiran en la reparació de pistes poliesportives, la instal·lació d’un ascensor, la rehabilitació de lavabos o pintar les aules, entre altres. Aquest seguit d’intervencions queden al marge del manteniment habitual que es fa durant l’any.

A petició dels propis equips directius de les escoles, s’ha iniciat, aprofitant l’absència dels infants i d’activitats estiuenques als diferents equipaments escolars, les obres de rehabilitació i manteniment que, com explica l’alcalde Xavier Fonollosa, s’han iniciat “a l’escola José Echegaray amb la renovació del paviment de la pista poliesportiva, una operació que també s’està fent al Vicente Aleixandre”.

En les properes setmanes i, abans de l’inici del curs escolar, paletes, electricistes i pintors prendran el protagonisme als infants a les escoles de Martorell. Entre les actuacions previstes les més destacades són la instal·lació d’un ascensor a l’Escola Els Convents; la millora dels lavabos a l’Escola Juan Ramon Jiménez o el pintat d’aules a l’Escola Lola Anglada. Tot plegat per “deixar-ho preparat per quan els alumnes tornin a les aules el pròxim 12 de setembre”, diu Fonollosa.