L’Ajuntament finança a la Creu Roja un vehicle tot terreny per a emergències

471

L’Ajuntament de Martorell ha finançat un vehicle tot terreny a la Creu Roja del municipi, amb motiu dels 75 anys d’història de l’organització humanitària. “La Creu Roja és una d’aquelles entitats que fan una feina impagable, històricament, i, per tant, des de l’Ajuntament la nostra voluntat és seguir col·laborant-hi”, ha assegurat el primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa.

“Aquest nou vehicle 4×4 ens ajudarà a fer serveis d’emergències a la muntanya, perquè fins ara hi havia llocs on no podíem accedir”, ha dit el president de l’assemblea local de Creu Roja Martorell i Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez.

Fins ara, la flota de vehicles de què disposava l’organització era de “dues ambulàncies i cinc furgons de transport adaptat”, ha explicat Sánchez. El Dacia Duster finançat per l’Ajuntament s’equiparà amb tot el necessari per atendre qualsevol de les emergències a què s’enfronta la Creu Roja i ajudarà a arribar, encara amb més facilitat, a segons quins serveis.

Fonollosa ha reconegut que la Creu Roja ajuda moltíssim a tirar endavant el Pla d’Ajut a les Famílies, promogut per l’Ajuntament, que garanteix les necessitats bàsiques d’alimentació a les persones més afectades per la crisi.

“Fan una gran tasca, no només a Martorell sinó a tot el Baix Llobregat Nord”, ha dit el primer tinent d’alcalde. Per això, amb motiu del 75è aniversari, l’Ajuntament ha fet dues coses: “posar el seu nom al passeig de la Creu Roja, un passeig molt important i transitat que vam inaugurar no fa massa, i fer-los aquest obsequi, un cotxe 4×4 que necessiten per poder atendre emergències en zones de muntanya”.

Sánchez reconeix que l’Ajuntament “ha entès perfectament les necessitats i el servei que fa la Creu Roja” i, en nom de l’organització, ha dit que està molt agraït pel nou passeig i per aquest nou vehicle.