L’Ajuntament i l’Aula de Teatre promouen un taller de teatre i improvisació per a gent gran

532

L’Ajuntament de Martorell i l’Aula de Teatre han obert les inscripcions per participar al taller de teatre i improvisació per a la gent gran. L’activitat tindrà lloc, de març a juny, al Centre Cultural i a la Casa de Cultura de La Vila, amb la finalitat de treballar el cos, estimular la memòria i la imaginació en sessions setmanals d’una hora i mitja.

Es crearan dos grups de teatre per a gent gran, d’un mínim de 8 places i un màxim de 14 cadascun. Els dilluns, l’activitat es farà al Centre Cultural, d’11.00 a 12.30h, mentre que els divendres hi haurà un segon grup a la Casa de Cultura de La Vila, en la mateixa franja horària.

El director de l’Aula de Teatre, Ferran Mesalles, explica que “volem que les persones grans s’ho passin molt bé, que cuidin el seu cos i estimulin la memòria, la imaginació i la improvisació, aspectes que amb l’edat es van quedant aturats”.

Els cursos seran impartits per la professora martorellenca, postgrau de l’Institut del Teatre i especialista en la dinamització de grups per a gent gran, Meritxell Termes, i començaran tan bon punt es cobreixin les places disponibles i es perllongaran fins el mes de juny, amb la possibilitat de fer una representació final amb el hagin treballat a l’aula.

Inscripcions

El cost del taller és de 5,70 euros al mes i les persones interessades es poden apuntar a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà: al Pavelló Esportiu Municipal, al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), al Centre Cultural o bé al Complex Esportiu La Vila.