L’Ajuntament lliura dues noves subvencions a empreses de Martorell per a la contractació de persones a l’atur

600

L’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, han atorgat dues noves subvencions per a la contractació de persones aturades a Martorell a les empreses Stil Mans i Finques Rosanes. Des del maig de 2016, l’Ajuntament de Martorell subvenciona les empreses locals que contracten persones aturades del municipi. La prioritat és donar suport a les empreses i als treballadors en situació d’atur per regenerar la reactivació econòmica.

Les darreres empreses en beneficiar-se d’aquestes subvencions han estat la immobiliària Finques Rosanes i el centre estètic Stil Mans. L’ajut econòmic a Finques Rosanes és de 3.500 euros per a la contractació d’una persona a temps complert amb contracte indefinit, en el cas de Stil Mans l’ajut és de 1.250 euros per un contracte a temps parcial durant un any.

Al llarg d’aquest darrer any 2018 s’han beneficiat de la proposta de l’Ajuntament d’incentivar la contractació a través d’aquestes subvencions 5 empreses martorellenques amb 5 respectives contractacions de persones aturades de Martorell, 3 contractes a jornada parcial i 2 contractacions a jornada completa, sumant un import total de 12.313 euros de subvencions.