L’Ajuntament millora els accessos i la seguretat viària als polígons industrials La Torre, Can Cases-Can Sunyol i Solvay

1508
Visita d'obres als polígons industrials

L’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa el Pla de Modernització de Polígons per millorar-ne l’accessibilitat, l’enllumenat i la seguretat viària. El pla suposa una inversió de 957.012,75 euros amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Les obres s’efectuaran al carrer Montserrat, concretament els trams que donen accés als polígons industrials La Torre, Can Cases – Can Sunyol i Complex Industrial Solvay.

Al Polígon La Torre es preveu crear una nova rotonda d’accés, places d’aparcament, un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, passos de vianants, nova configuració de vials i millor senyalització viària, a més de la col·locació de tubs pel futur desplegament de la fibra òptica. A Can Cases-Can Sunyol es reordenarà la cruïlla d’accés amb una rotonda i els illots adjacents; es millorarà la senyalització viària; es crearà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

Al Complex Industrial Solvay es millorarà l’accés, la visibilitat i la seguretat i senyalització viària, convertint la cruïlla existent en rotonda i complementant l’actual senyalització de límit de velocitat al carrer Tit amb mesures físiques que obliguin al seu compliment.
En compliment del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES), és previst millorar l’enllumenat públic, substituint 190 llumeneres de vapor de sodi per unes de tecnologia LED, que suposen una major eficiència energètica, un menor consum i una vida útil més llarga.

L’alcalde, Xavier Fonollosa, afirma que “des de l’Ajuntament de Martorell volem reforçar el vincle entre el nucli urbà i les àrees industrials, millorant la seva urbanització i modernitzant-ne les infraestructures. L’objectiu és impulsar la competitivitat del sector, l’ocupació estable i la prosperitat del municipi”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A més, “aquesta actuació aposta per un model sostenible amb el medi ambient amb la incorporació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i la substitució de tot l’enllumenat a tecnologia LED”, ha apuntat Fonollosa.

L’execució d’aquesta actuació té un termini d’aproximadament cinc mesos està previst que finalitzi al mes de març. Es preveu la reordenació del trànsit rodat i de vianants a cada etapa de les obres per tal de minimitzar l’afectació als usuaris d’aquest vial.

Per a qualsevol consulta en relació amb aquesta acció poden dirigir-se al 93 775 34 34 o al correu electrònic serveistecnics@martorell.cat. També disposen de l’aplicació mòbil esMartorell per a notificar qualsevol incidència a la via pública.