L’Ajuntament realitzarà obres de millora al Complex Esportiu La Vila i al CIES a l’agost

1608

L’Ajuntament de Martorell preveu dur a terme un seguit d’intervencions de millora en els equipaments esportius durant el mes d’agost. Els punts d’actuació seran el Complex Integral d’Esport i Salut (CIES) i el Complex Esportiu La Vila. Amb la programació de les obres en aquestes dates, l’objectiu és que afectin el menor número d’usuaris.

La primera actuació es farà entre el 5 i l’11 d’agost a la piscina recreativa i de clapoteig del CE La Vila, on es procedirà al seu buidat per tal de reparar rajoles, millorar la beurada i reforçar l’equip tècnic d’impulsió.

Del 12 al 15 d’agost, l’objecte de les obres serà la piscina hidrotermal del CIES. Es realitzarà el seu buidat i desinfecció, per tal d’acomplir la normativa vigent sobre legionel·la.

Finalment, del 17 al 25 d’agost, les intervencions es faran a la piscina esportiva CE La Vila, amb la substitució del sistema d’impulsió actual per un altre de més eficient.

Durant el període previst de les diferents intervencions, els espais esmentats afectats per les obres quedaran fora de servei als usuaris, mantenint l’ús habitual de la resta de l’equipament, per tal de minimitzar la incidència i molèsties.