L’Ajuntament recupera la Gala de l’Esport que distingeix els esportistes i clubs locals

470

L’Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP), celebrarà el proper 21 de gener la Gala de l’Esport al teatre d’El Progrés on premiarà els esportistes i clubs locals per les fites obtingudes durant la temporada 2014-2015. L’Ajuntament recupera, així, la desapareguda Nit de l’Esport i que l’any passat va celebrar el web MartorellEsport.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, explica que “l’esport, a través dels seus esportistes i els clubs, projecten el nom de Martorell arreu. Des de l’Ajuntament volem reconèixer aquells que han tingut un paper més destacat i que per diferents criteris han estat designats pel jurat”.

La Gala de l’Esport hereda la desapareguda Nit de l’Esport que durant molts anys va promoure el mateix Ajuntament a través de la regidoria d’Esports. Belén assegura que “l’any passat el web MartorellEsport va reeditar aquesta iniciativa i hem arribat a un acord perquè sigui l’Ajuntament qui torni a organitzar aquesta gala”.

Més d’una trentena de premiats

En la Gala d’Esport es distingiran més d’una trentena de clubs i esportistes de Martorell agrupats per diferents categories. Destaquen Osama Chefrau (futbol sala) i Sandra Checa (atletisme), designats millors esportistes de Martorell 2015.

En la categoria d’èxits esportius sènior els premiats són: Club Futbol Martorell (sènior B), Club Bàsquet Martorell (sènior B), Israel Núñez (BTT), Raúl Martínez (CB Castellbisbal) i Ousama Chefrou i Nayim Boix (futbol sala). A més es farà un reconeixement a la figura de Valter Pereira ‘Valtinho’ (Sala5 Martorell).

En la categoria d’èxits esportius base els premiats són: Club Bàsquet Martorell (mini masculí), Club Bàsquet La Mercè (mini masculí), Sala5 Martorell (cadet A), Club Futbol Martorell (prebenjamí B, benjamí B, aleví C i juvenil A), Club Voleibol Martorell (aleví femení), Núria Marquès (Club Natació Martorell), Adrià Alonso (Joventut de Badalona) i Maria Cerezuela (JE Terrassa).

Els premis a la projecció esportiva destaquen Àurea Pino (Martorell Atlètic Club i Club Handbol Martorell) i Fran Valera (waterpolo Club Natació Martorell); Mario Fuentes (Club Bàsquet Martorell), premi a la trajectòria esportiva masculina; Sara Aparicio (waterpolo Club Natació Martorell), premi a la trajectòria esportiva femenina. El premi al millor esdeveniment esportiu ha recaigut al Club Escacs Martorell; el premi a l’èxit social, al Rugby Club Martorell; el premi a la millor presència a les xarxes socials, al Club Handbol Martorell. Hi ha dos premis a la inclusió esportiva per al Club Bàsquet Martorell (equip ACELL) i el Club Social Punt de Trobada.

A més hi haurà tres distincions en homenatge als difunts Joaquim Puig (nedador i waterpolista), José Moreno (atleta i penyista) i Daniel Ortiz (expresident del Club Handbol Martorell i treballador de l’administració local).

Accés amb invitació

Per assistir a la Gala de l’Esport de Martorell és imprescindible fer-ho amb una invitació. Els esportistes, socis i abonats podran recollir-ho a través de les entitats esportives mentre que la resta ho podrà fer en els punts d’atenció del Patronat Municipal de Serveis de Martorell: Centre Cultural, CIES, CE La Vila, CE Torrent de Llops i Pavelló esportiu municipal. Cada persona podrà recollir un màxim de dues invitacions.

La Gala de l’Esport comptarà amb esportistes d’elit de diferents disciplines i l’actuació musical de Damià Olivella.