L’Ajuntament s’adhereix al manifest de l’esport contra la violència vers les dones

376

L’Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP), s’ha adherit al manifest institucional i del món de l’Esport amb motiu del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que va tenir lloc, ahir, 25 de novembre. Aquest diumenge 29 les autoritats municipals faran la lectura del manifest abans dels actes esportius que es realitzin en diferents equipaments municipals.

El manifest assegura que “la voluntat de sumar esforços i crear sinergies de treball cooperatiu que ens permetin construir conjuntament dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, perquè representa una greu vulneració dels drets humans i atempta contra la igualtat efectiva entre dones i homes. Treballarem per construir una societat democràtica, moderna i igualitària que faci front a la violència masclista i les desigualtats entre homes i dones”.

La lectura del manifest, diumenge

El manifest es llegirà diumenge, a les 12.00h, al Complex Esportiu La Vila abans de la presentació dels equips de la secció de pàdel del CN Martorell; a les 12.45h, a les IEM durant la presentació dels equips del Club Voleibol Martorell; a les 16.20h, al CE Torrent de Llops abans del partit entre el CF Martorell B i el Sector Montserratina i a les 18.30h, a la mitja part del partit entre el CB Martorell i el Pardinyes Lleida.

Des del PMSAP es convida a tots els martorellencs a assistir-hi presencialment en la lectura del manifest.