L’Ajuntament signa un conveni amb l’Ateneu Barcelonès per a organitzar un curs de narrativa

455

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Sergi Corral, i el director de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, Pau Pérez López, han subscrit un conveni de col·laboració per dur a terme un curs d’introducció a les tècniques narratives a la Biblioteca Martorell. Les inscripcions són obertes fins el 8 d’octubre.

L’Ajuntament té la “ferma voluntat que Martorell esdevingui capital literària”, ha dit el regidor Corral, qui considera que el conveni és un valor afegit, doncs l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès és “la primera més gran d’Europa i la segona del món, per darrer de la de Nova York, en excel·lència, prestigi i nombre d’alumnes”.

El curs d’introducció a les tècniques narratives té una durada de 20 hores i es durà a terme tots els dimarts, de 19.00 a 21.00h, durant 10 sessions: 13, 20 i 27 d’octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre i 1, 15 i 22 de desembre.

La formació anirà a càrrec d’una professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i l’Ajuntament de Martorell s’encarregarà del material necessari per impartir les sessions, així com de les tasques d’inscripció fins a un màxim de 12 persones.

Les inscripcions es poden fer fins el 8 d’octubre a la Biblioteca Martorell. El cost per persona és de 217€, dels quals l’usuari paga 152€ i l’Ajuntament 65€.