L’Ajuntament subvenciona als botiguers de la Vila i Nou Martorell i als paradistes del mercat les Bòbiles

315

L’Ajuntament de Martorell ha aprovat concedir una subvenció de 25.500 € a l’associació de botiguers del Centre Comercial la Vila, l’associació de botiguers Nou Martorell i a l’Associació de Paradistes del mercat municipal les Bòbiles. La proposta es va aprovar ahir al vespre en junta de govern.

Ajuts per concessió directa
La regidora de Comerç de l’Ajuntament, Maria Hinojo explica que “entenem que dins el context actual de dificultats empresarials, financeres i econòmiques, aquests ajuts econòmics van més enllà de l’ajut directe a uns comerciants o empresaris”.

Hinojo afegeix que “està comprovat que amb un comerç fort, dinàmic i actiu, amb locals oberts als nostres barris millora les perspectives socials i econòmiques de la zona. Per això, des de l’Ajuntament veiem plenament justificada la concessió directa d’aquests ajuts per motius social i econòmic”.

En el cas dels paradistes del mercat municipal les Bòbiles, aquesta subvenció s’inclou dins el pla de dinamització comercial del mercat que promou la regidoria de Comerç de l’Ajuntament.