L’alcalde explica als clubs esportius el projecte de pavelló PAV-3 que s’enllestirà el 2018

569

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, està presentant aquests dies als clubs esportius el projecte de pavelló de tres pistes poliesportives (PAV-3) que l’Ajuntament preveu tenir enllestit al juliol del 2018. Es reuneix amb els representants de les entitats esportives de pista per explicar-los el projecte i recollir-ne propostes, donat que ells en seran els principals usuaris.

“Serà un pavelló polivalent i així ho estem explicant a totes les entitats esportives de pista. Tenim l’avantprojecte molt avançat però volem parlar amb ells perquè ens facin les aportacions necessàries, són les entitats qui ha d’utilitzar-lo, la seva participació és imprescindible”, ha dit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, que assegura que la rebuda del nou equipament per part de les entitats està sent molt positiva.

L’alcalde ha explicat també que Martorell “té 28.000 habitants i tenim ja més de 3.000 nois i noies que practiquen esport federat de base, el que és bo des d’un punt de vista de poble, i per això hem d’anar donant resposta a les necessitats que es generen: tenir equipaments esportius i tenir hores de pista”. Amb aquest nou PAV-3 quedarien resoltes les hores d’entrenament de pista per uns quants anys.

Gran zona esportiva, al Torrent de Llops
Situat al barri de Can Cases -al solar que hi ha entre l’avinguda de Can Cases i el carrer de Josep Vilar, a tocar del Complex Esportiu Torrent de Llops-, el nou pavelló està pensat per a la pràctica del futbol sala, el bàsquet, l’handbol i el voleibol, i comptarà amb tres pistes transversals. Està previst que les obres comencin l’estiu de 2017 i que tinguin una durada aproximada de 18 mesos.

“El nou equipament el col·loquem al costat de les instal·lacions esportives del Torrent de Llops, amb el qual creem una gran zona esportiva, fàcilment accessible; una obra important que resol les necessitats que avui tenim amb els diferents equips que configuren les entitats esportives de pista. Amb un horitzó de sis anys hem de tenir unes instal·lacions no només quantitativament suficients sinó qualitativament de primer ordre”, ha dit l’alcalde Fonollosa.

L’equipament serà de titularitat municipal, comptarà amb una superfície de 3.500 m2 i es dividirà en tres àrees: espai esportiu (pista poliesportiva divisible amb cortines en tres pistes), vestidors i graderia.