L’alcalde Fonollosa exigeix a Ensenyament el manteniment de les línies de P3 a Martorell

419

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha exigit al Departament d’Ensenyament que reconsideri els plans de suprimir dues línies de P3 en centres educatius del municipi i mantingui l’oferta escolar a Martorell per al curs que ve. L’alcalde ha manifestat la seva disconformitat amb la planificació del Departament i la decisió de suprimir línies de P3 a les escoles José Echegaray i Vicente Aleixandre.

En aquest sentit, en una carta dirigida a la Consellera i els responsables d’Ensenyament al Baix Llobregat, l’alcalde Fonollosa ha demanat la revisió urgent de la planificació escolar, que el Departament rectifiqui aquesta decisió i es busqui, mitjançant el diàleg entre administracions i amb la comunitat educativa, una solució de consens que eviti conflictes innecessaris.

Fonollosa ha insistit en què s’ha de mantenir aquestes línies, així com els llocs de treball docents i la dotació pressupostària dels centres educatius de Martorell per tal de garantir una educació de qualitat amb una escola pública que sigui una eina de cohesió social i de progrés.

Per últim, l’alcalde de Martorell ha recordat que en la sessió del passat 15 de febrer, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat una moció que rebutjava la supressió de línies de P3 al municipi i que comptava amb el suport explícit de la comunitat educativa.