L’alcalde Fonollosa inaugura la Fira comercial i la 3a Mostra del transport a Ca n’Oliveras

400

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidors de l’equip de govern, ha inaugurat aquest matí la Fira comercial i la 3a Mostra del transport a Ca n’Oliveras. El recinte acull l’estand institucional de l’Ajuntament, la 27a campanya Una casa, una flor, la 6a Trobada nacional de maquetistes Martotren, i un espai central d’exposició i venda de vehicles.

Martorell és teu, descobreix-lo és el títol de l’estand institucional que ha presentat l’Ajuntament a l’interior de l’espai firal. Està dividit en tres grans eixos: Martorell és saludable, capital i transparent. “L’estand és nou, diferent, fresc, on parlem del futur polígon P7 industrial Solvay que s’està executant, del Parc fluvial del riu i la transformació urbana. Destaquen, a més, la posada en marxa del Portal de la Transparència, l’aposta per la promoció econòmica, el Pla d’Ajut a les Famílies i les caminades urbanes saludables”, ha dit l’alcalde.

27a campanya ‘Una casa, una flor’
L’Ajuntament repartirà aquest cap de setmana 12.000 plantes (begònies, lobèlies, alegries, gelosies, verbenes i ageràtums) amb motiu de la 27a campanya Una casa, una flor a tots els visitants de l’estand institucional. Les flors són cultivades pels treballadors amb discapacitat del Centre Ocupacional Can Serra. La torreta amb planta va acompanyada d’un punt de llibre dissenyat pels treballadors de Can Serra amb el nom d’un d’ells.

6a Trobada nacional de maquetistes
L’associació d’Amics del Ferrocarril de Martorell ha ampliat en 200 metres més l’espai expositiu de la 6a Trobada nacional de maquetistes. En total, 1.800 metres quadrats amb una cinquantena de parades on gaudir de maquetes en escales N, H0, 0, 1, LGB i un circuit de Lego. També hi ha un mercat de material nou i de segona mà amb marxandatge relacionat amb el tren. “És un dels esdeveniment més important de maquetes ferroviàries que es fa a Catalunya, cada cop té un recorregut més llarg, amb gent vinguda d’arreu. Els Amics del Ferrocarril de Martorell fan una feina espectacular, amb un nivell de detall i reproducció fidedigna que paga la pena venir a veure”, ha destacat.

3a Mostra del transport
La part central del recinte de Ca n’Oliveras l’ocupa la 3a Mostra del transport, amb una desena de concessionaris de vehicles que ofereixen els models més actuals de marques diferents. “Cada any tenim més vehicles, les marques porten tots els seus models, és un molt bon aparador que s’ha anat consolidant amb els anys, els concessionaris fan imatge de marca i també operació de venda, i estan molt contents”, ha apuntat Fonollosa.

La Fira comercial i la 3a Fira del transport a Ca n’Oliveras romandran obertes dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00h.