L’alcalde Fonollosa presenta l’esborrany dels projectes a finançar per la Diputació

400

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha visitat a la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, en un trobada institucional que ha servit per presentar un esborrany de les inversions previstes al municipi durant aquesta legislatura que puguin ser finançades des de l’ens supramunicipal.

Fonollosa explica que “dins el programa Xarxa de Municipis que elabora la Diputació inclourem un seguit de partides de les inversions previstes a Martorell en els propers quatre anys”.

Les inversions previstes que presentarà l’Ajuntament per obtenir el finançament per part de la Diputació seran, segons l’alcalde, “la millora de l’entorn urbà, la transformació d’equipaments municipals i la creació del Parc Fluvial de Martorell lligat al turisme de proximitat. Hem d’acabar d’elaborar els projectes que seran cabdals en aquesta legislatura”.

Els ajuts de la Diputació

La Diputació de Barcelona és una de les administracions supramunicipals que garanteix als ajuntaments dels pobles i ciutats de la demarcació desenvolupar els seus projectes.

Fonollosa explica que “en el darrer mandat, sota la presidència de Salvador Esteve, els pobles i ciutats de la demarcació de Barcelona vam arribar a doblar els ajuts d’obres d’inversió i despesa corrent”. En aquest sentit, l’alcalde apunta després de a trobada amb Conesa que “l’actual presidenta vol fins i tot superar aquests ajuts. Sense aquests seria impossible tirar endavant el nostre programa de govern”.

L’alcalde va ser acompanyat per l’arquitecte municipal, Rodrigo Alaminos.