L’alcalde Fonollosa rep la visita del delegat del Govern a Barcelona Fernando Brea

714

El delegat territorial del Govern de la Generalitat, Fernando Brea, ha visitat aquest migdia a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, a les dependències de l’Ajuntament en una trobada de presa de contacte entre els dos ens. Tots dos han coïncidit en la bona sintonia que hi ha entre l’Ajuntament de Martorell i el Govern de la Generalitat.

Fonollosa ha estat el primer alcalde sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig passat que visita Brea. L’alcalde ha assegurat que “agraeixo el gest del delegat a ser el primer alcalde que visita i del qual tenim una bona entesa. La relació institucional que tenim amb la Generalitat és molt fluïda i intensa i seguirem col·laborant amb el que podem per la prestació que fa el govern del país a Martorell”.

Bona sintonia entre els dos ens

Brea ha explicat que “amb Martorell sempre hem treballat molt bé i demostra la bona sintonia que hi ha entre govern i Ajuntament”. Durant la visita, Brea ha posat la delegació del Govern a Barcelona al servei del consistori.

“Li he explicat a l’alcalde el funcionament que hi ha a la delegació per resoldre els tràmits el dia a dia a través del Consell d’Administració Territorial. Busquem ratis d’eficiència perquè els municipis tinguin un bon servei per part del Govern de la Generalitat”.

Tots dos s’han instat a seguir treballant conjuntament amb diversos àrees de treball, la més destacada en els darrers anys ha estat el Pla de Barris.