L’alcalde Salvador Esteve entrega un CD amb els treballs de Sant Jordi a les escoles de Martorell

407

L’alcalde de Martorell, Salvador Esteve ha iniciat, aquest matí, l’entrega d’un CD amb el recull de dibuixos, escrits i contes que han fet els escolars del municipi. L’entrega s’ha fet a les escoles José Echegaray, Vicente Aleixandre i Juan Ramon Jiménez.

En l’entrega dels treballs hi ha assistit, també, el primer tinent alcalde, Xavier Fonollosa i la regidora d’Ensenyament, Mercè Morera. La resta d’escoles es farà durant la setmana vinent.

Projecte educatiu
El recull de dibuixos i escrits dels alumnes de les escoles de Martorell és un projecte consolidat amb el pas dels anys, que suposa una bona oportunitat perquè els nens i nenes del poble puguin mostrar els projectes que duen a terme durant tot el curs. Es tracta d’una colla de treballs que reflecteixen els valors i les aptituds que l’escola els transmet de la tasca pedagògica dels mestres.

En aquesta edició, s’inclou, per segon any consecutiu, un arxiu d’àudio amb l’enregistrament de contes encadenats il·lustrats amb dibuixos elaborats pels alumnes de l’Institut Joan Oró.