L’alcalde visita les Activitats d’Estiu del Patronat, que baten rècord d’inscrits

874
Activitats Estiu PMSAPM
Activitats Estiu PMSAPM

Un total de 1.100 nens i nenes participen, durant els mesos de juliol i agost, de les activitats d’estiu que organitza el Patronat Municipal de Servei d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), un 28% més que l’any passat. L’alcalde Xavier Fonollosa, la coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han visitat alguns dels casals aquest matí.

El PMSAPM ofereix 26 tallers, cursos i campus d’activitats esportives, culturals i de lleure, per a infants i joves d’1 a 17 anys. El catàleg inclou esportives d’aventura -tirolina, raid, escalada o orientació-futbol, bàsquet, futbol sala, handbol, voleibol, gimnàstica artística, activitats aquàtiques o pàdel.

L’oferta recull també activitats de lleure com els campus de cultures d’arreu del món i activitats esportives combinades. Com a novetat, en el bloc sociocultural, destaquen activitats de robòtica i disseny 3D, així com el summer dance, fotografia, anglès, còmic, skate, guitarra o piano, entre d’altres.

L’alcalde s’ha congratulat de comptar amb més inscrits que l’any passat perquè “això vol dir que els casals funcionen bé i són molt variats. Cada infant pot fer l’activitat que més s’adequa a l’extraescolar que fan durant el curs o a allò que més els hi agrada”. Fonollosa ha destacat que “les entitats, principalment esportives, també han creat els seus propis casals, i els hi hem donat suport des del PMSAPM. Molts dels casals incorporen activitats a la piscina, que aquests dies registra records d’ocupació”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’èxit de les Activitats d’Estiu del PMSAMP rau, segons l’alcalde, en l’ampli catàleg desplegat i en els seus preus assequibles, per això el grau de satisfacció de les famílies és elevat. A més, els horaris són similars als de l’escola, la qual cosa permet als pares i mares que treballen durant l’estiu deixar els seus fills fent activitats on aprenen, gaudeixen i fan nous amics.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Totes les activitats es duen a terme en equipaments esportius i culturals municipals, i a escoles i llars d’infants de Martorell, i es distribueixen per franges d’edat. El PMSAPM garanteix, un any més, que cada nen o adolescent no es quedi sense plaça per raó socioeconòmica, tal i com ha subratllat l’alcalde.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell