L’alcalde Xavier Fonollosa fa una visita al nou establiment de Consum a la plaça del Vi

622

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, han visitat aquest divendres la nova cooperativa Consum situat a la plaça del Vi, al barri de les Bòbiles de Martorell. L’establiment ha generat 30 nous llocs de treball i col·laborarà amb entitats benèfiques locals, a través del programa Profit.

El motiu de la visita ha estat donar la benvinguda a l’empresa Consum a Martorell que s’ha instal·lat en una de les zones més comercials del municipi. La posada en marxa de l’establiment “ha generat 30 nous llocs de treball, pels quals han estat contractades 9 persones residents a Martorell a través del Servei Local d’Ocupació del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, qui ha participat en el procés de selecció dels nous empleats”, ha remarcat l’alcalde.

Fonollosa ha afegit que “com a Ajuntament estem contents que hagin obert aquest establiment a Martorell perquè representa un dels models de negoci més democràtics, una cooperativa, que aporta molts avantatges al consumidor i al treballador, amb el qual busquen la conciliació”.

La responsable de Relacions Institucionals a Catalunya de Consum, Núria Riba, ha definit el supermercat com “un punt de venda de proximitat que intenta oferir al consumidor, client o soci de la cooperativa, la major quantitat de productes d’alimentació, neteja, drogueria o perfumeria” També ha destacat que “la voluntat d’apostar per Martorell ve de lluny i aquest és un espai estratègic per a establir-nos”.

Programa ‘Profit’
Amb l’obertura de Consum dues entitats –Creu Roja Baix Llobregat i l’Associació Social i Cristiana de Voluntaris de Presons- es beneficiaran del programa ‘Profit’ que desenvolupa aquesta cooperativa en lliurar gratuïtament aquells productes que encara són comestibles i ja no són a la venda.

El president de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez, ha subratllat que “representa poder ajudar molta gent necessitada i donar a les persones un menjar equilibrat i diferent al que ara estem donant des de les nostres entitats. Hem d’agrair-los que hagin volgut col·laborar amb nosaltres”.