L’alcalde Xavier Fonollosa rep a l’Ajuntament la junta directiva del Club de Futbol Martorell

494

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va rebre aquest dimecres a la Sala de Plens els integrants de la nova junta directiva del Club de Futbol Martorell, guanyadora del procés electoral celebrat el 16 d’abril. La trobada respon a un compromís municipal adquirit prèviament amb els dos candidats a la presidència del club per tal de treballar en la millora del funcionament de l’entitat.

Fonollosa va explicar que “abans de les eleccions vam comprometre’ns amb els dos candidats que, guanyés qui guanyés, faríem una reunió per posar en comú totes aquelles coses que podem millorar encara més en el funcionament d’una entitat tan important com és el CF Martorell, que compta amb el major número de practicants d’esport de base a casa nostra, amb uns 550”.

A la trobada, Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i tècnics municipals van conversar amb el nou president Josep Ramon Vigueras i membres de la seva junta sobre aspectes com ara el foment de l’esport de base o les instal·lacions i la seva gestió.