L’alcalde Xavier Fonollosa visita el nou conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget

401

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha fet una visita institucional al nou conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget. En la trobada, Fonollosa ha exposat els elements que situen Martorell en un punt geoestratègic per al desenvolupament de l’economia del país. El conseller s’ha compromès a visitar el teixit empresarial del municipi.

Fonollosa explica que “tenint en compte la confluència d’infraestructures que envolten Martorell i la gran activitat econòmica vital per a Catalunya que comporten, hem demanat al conseller un seguit de mesures per afavorir la generació de llocs de treball”.

En aquest sentit, l’alcalde ha explicat al conseller Baiget el projecte d’urbanització que està duent a terme l’Ajuntament de Martorell del polígon sector P-7 industrial Solvay. Fonollosa afirma que aquest polígon generà activitat econòmica amb la finalitat de crear llocs de treball. Hem demanat al conseller que ens doni facilitats per impulsar l’activitat econòmica per dinamitzar aquest polígon”.

Suport a Inovyn-Solvay

L’alcalde ha traslladat la preocupació que viuen els treballadors d’Inovyn-Solvay i les seves famílies arran de la decisió del govern espanyol d’excloure l’empresa del sistema d’interrumpibilitat.

Fonollosa apunta que “Inovyn-Solvay es troba a l’espera que es constitueixi el nou govern espanyol que haurà de desencallar el conflicte i li hem demanat el seu compromís a defensar als treballadors davant de l’administració general de l’estat”.

El nou conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, s’ha compromès a visitar el teixit industrial de Martorell.