L’alcalde Xavier Fonollosa visita les activitats lúdiques d’estiu que promou el PMSAP

366

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollsa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han visitat aquest matí les diferents activitats esportives, culturals i de lleure Quin estiu t’espera! que promou el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) i diverses entitats del municipi. Fonollosa ha destacat que “en només tres anys, gairebé s’ha doblat el nombre d’inscrits: de 586 a 1.103 infants”.

L’alcalde Fonollosa ha dit que “en els darrers tres anys, es referma aquesta proposta d’activitats a l’estiu que gairebé dobla el nombre d’infants: de 586 inscrits al 2013 als 1.103, aquest any. Les activitats organitzades directament des del Patronat passen de 437 a 755 infants en els darrers tres anys mentre que les activitats dirigides des de les entitats, de 149 a 348 infants”.

Per segon any consecutiu el PMSAP ha garantit una plaça a les famílies a través de la campanya ‘Cap infant sense plaça’. Aquest any ha concedit ajut econòmic a 94 infants perquè gaudeixn de les activitats. “En dos anys ha permès que dos-cents infants de Martorell puguin realitzar l’activitat, tenen la gratuïtat perquè és una prioritat de l’equip de govern”, apunta Canal.

Fonollosa ha visitat les activitats que es fan a les escoles dels Convents, Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre i Juan Ramon Jiménez. Les activitats acabaran a finals de la setmana vinent. “Visitem els infants perquè ens agrada veure, in situ, quines activitats fan i poder tenir contacte amb ells”, apunta l’alcalde. Hi ha un grup de 37 infants que allargaran les activitats d’estiu durant l’agost.