L’AMCAM beneeix les motos per Sant Cristòfol i ja prepara una nova ruta pel Montseny

262
Benedicció de Sant Cristòfol de l'AMCAM. (Fotografia: AMCAM)
Benedicció de Sant Cristòfol de l'AMCAM. (Fotografia: AMCAM)

Prop d’una setantena de persones van participar, aquest passat diumenge, a la benedicció de Sant Cristòfol de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM). Es tracta d’una de les activitats fixes de l’entitat al llarg de l’any, conjuntament amb els actes de la Diada. L’activitat del mes de juliol es tancarà el dia 27 amb una sortida de tot el dia pel Montseny.

Trenta-set motos i prop d’una setantena de persones, entre l’organització i els motoristes, van prendre part en la jornada, que va començar a Ca n’Oliveras amb un esmorzar de forquilla i ganivet. Tot seguit, els motoristes van iniciar la sortida cap al Monestir de Montserrat i, de tornada, els esperava Mossèn Francesc Tirado a la plaça de l’Església per beneir els vehicles, abans de compartir un dinar de germanor. Així ho explicava Jordi Vives, president de l’AMCAM.

Jordi Vives, president de l'AMCAM

Vives es mostra satisfet de la participació en aquesta activitat que era “exclusiva per a scooters en clàssic”, i assegura que l’AMCAM compta amb “un gran teixit associatiu. Els socis col·laboren molt amb el club”.

Jordi Vives, president de l'AMCAM

L’entitat no s’atura i el proper 27 de juliol hi haurà una sortida motorística amb clàssiques de tot un dia pel Montseny, d’uns 400 quilòmetres de recorregut i amb parada per esmorzar i dinar. L’inici és previst a les 8 del matí des del local de l’entitat, al recinte de Ca n’Oliveres.

Jordi Vives, president de l'AMCAM

A l’agost l’entitat descansarà per agafar forces de cara a la Diada, quan organitzarà l’exposició fotogràfica a l’Enrajolada i participarà dels actes de l’Onze de Setembre.