L’AMCAM prepara l’exposició ‘Transport públic a Martorell’, que es podrà veure al setembre a l’Enrajolada

1931
25a sortida motos AMCAM
25a sortida motos AMCAM

L’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) prepara l’exposició fotogràfica Transport públic a Martorell, que es podrà visitar del 10 al 22 de setembre a l’Enrajolada Casa Museu Santacana. L’entrada serà gratuïta i es podrà veure els dijous i divendres, de 18.00 a 20.00h; dissabtes, diumenge i festius, de 12.00 a 14.00h.

La mostra compilarà un seguit d’imatges de vehicles de servei públic com autocars, camions, ambulàncies, cotxes policials o de Creu Roja. A més, hi exposaran dos models de motos de la marca Terrot. La inauguració es farà el 10 de setembre, a les 19.30h, segons ha avançat el president de l’AMCAM, Jordi Vives.

Jordi Vives, president AMCAM

L’11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, l’AMCAM celebrarà la 27a Sortida per a Motos Clàssiques. La concentració s’iniciarà, a les 08.00h, amb les inscripcions a la plaça de l’Església. A les 09.00h, els motoristes esmorzaran a Ca n’Oliveres, i tot seguit faran una volta pel Penedès, la Creu de l’Aregall i els carrers de Martorell, acabant a l’Enrajolada amb un aperitiu de comiat.

Jordi Vives, president AMCAM

L’entitat compta, actualment, amb un grup de 170 socis als quals els uneix la passió pels vehicles clàssics, les motos i els cotxes que havien tingut de joves, heredats dels pares o els avis. Dins del club hi ha dues seccions: Mussols i la Clàssic Vespa. La secció dels Mussols és la part més motera, que aplega els amants dels quilòmetres. La secció Clàssic Vespa, inclou els fans del soroll de la mítica scooter i del canvi al puny.