L’antic camp de futbol de Les Carolines s’adequarà en un espai lúdic i esportiu

620

Aquest mes de febrer s’enllestiran les obres d’arranjament de l’antic camp de futbol de Les Carolines per transformar-les en una nou espai públic de caràcter lúdic i esportiu. L’actuació s’ha executat fruit d’una subvenció de la Diputació de Barcelona destinada a actuacions provisionals als solars sense edificar.

L’Ajuntament de Martorell està recuperant la superfície de l’antic camp de les Carolines. La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva, explica que “aquest espai comptarà amb una pista poliesportiva per a la pràctica de futbol sala, bàsquet i handbol i dos camps de futbol 7”. L’equipament esportiu va deixar-se d’usar un cop la competició reglada va derivar-se a les noves instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops.

S’arranjarà al mes de febrer

Des de fa unes setmanes, els operaris de la Brigada municipal estan executant un projecte que han elaborat els Serveis tècnics municipals. L’actuació ha consistit en senyalitzar les superfícies de la pista poliesportiva i dels camps de futbol 7, adequar la tanca que envolta l’equipament i la instal·lació del material esportiu per a cada joc.

Un cop s’enllesteixin les obres, se senyalitzarà adequadament i se’n podrà fer ús durant el dia, de dilluns a diumenge. De nit, l’espai romandrà tancat.