L’APA de l’Escola Vicente Aleixandre entrega els premis del Concurs de Sant Jordi

937

El gimnàs de l’Escola Vicente Aleixandre ha estat, aquest dissabte a la tarda, l’escenari de l’entrega de premis del XXII Concurs de Narració i Dibuix de Sant Jordi, organitzat per l’Associació de Pares del centre educatiu. Els premis consisteixen en jocs educatius pels guanyadors i llibres per a tots els participants. Els guardons han estat lliurats pel primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa i la regidora d’Ensenyament, Mercè Morera.

Fa 22 anys que l’APA del Vicente Aleixandre organitza el Concurs de Narració i Dibuix de Sant Jordi. Aquesta és una data assenyalada en el calendari festiu de l’escola i, cada any, “hi ha una alta participació d’alumnes en els dos apartats del concurs, especialment en el de dibuix, assenyala la presidenta de l’entitat, Sònia Valle.

Enguany, els premiats han estat, en l’apartat de dibuix: Esther Adetumise Adesanya (P3A), Marc Aguilera Rodríguez (P3B), Arnau Chenovart Arjona (P4A), Victòria Balanza Gallego (P4B), Alba Mármol Cuaresma (P5A), Gerard Torres Reina (P5B), Laia Parra Tequen (1rA), Carla González Blanco (1rB), Xavier Leal Rayo (2nA), Eva Trapero Miguel (2nB), Ainhoa Gómez Collazos (3rA), Jennifer Torrico Maestre (3rB), Marc García Hernández (4tA), Maria Sierra Parets (4tB), Lidia Torres Soriano (5èA), Maria Parra Tequen (5èB), Nerea Hernández Salazar (6èA) i Natàlia Hurtado Bascones (6èB). El premi a la classe amb més participants se l’han endut la de P5B.

Pel que fa als guanyadors de l’apartat de narració, els premiats del certamen són: Júlia Sisquella Rubio (1rA), Carla González Blanco (1rB), Dünja García García (2nA), María Melero Sabat (2nB), Abril Rodríguez Martín (3rA), Ada Ribes Blasco (3rB), Marc García Hernández (4tA), Helena Villares Santiago (4tB), Lucía Alcalde Calvete (5èA), Paula Trapero Miguel (5èB), Irene Sánchez Hernández (6èA) i Noa Cayero Llofriu (6èB). El grup B de 1r ha estat la classe més participativa en aquest apartat.

Per completar la festa de Sant Jordi, el pròxim 23 d’abril, tots els alumnes de l’escola faran la representació de La llegenda de Sant Jordi.