L’Arc de Sant Martí recapta 17.000 euros amb un festival benèfic dedicat a Eurovisió

419

La fundació privada Arc de Sant Martí, que treballa pels discapacitats intel·lectuals, va organitzar el passat divendres 15 de maig al Progrés el seu XXè Festival Benèfic, L’Arc a Eurovisió, amb números musicals interpretats pels usuaris i inspirats en el festival d’Eurovisió. Els 17.000 euros recaptats serviran per finançar diversos projectes que té en marxa la fundació.

“S’han recaptat 17.000 euros a través de les 400 entrades venudes per al festival, els números de la tómbola, que vam fer amb regals dels comerços i empreses col·laboradors, i els donatius d’empreses diverses”, ha explicat Montse Comajuncosa de la fundació privada Arc de Sant Martí.

Segons els responsables de la fundació, que “en temps difícils com els actuals, vinguin més de 400 persones al nostre festival benèfic és com per estar-ne molt orgullosos i agraïts”.

Els 17.000 euros recaptats es destinaran a construir una residència annexa a l’actual centre d’atenció diürna i a oferir opcions d’independència a les persones amb discapacitat intel·lectual. Comajuncosa ha recalcat que “17.000 euros en una nit, està molt bé! Però s’ha de dir que, tot plegat, és fruit d’una feina prèvia, de mesos”.

Des de l’Arc de Sant Martí emfasitzen que el festival no hagués estat possible sense la dedicació dels últims mesos d’usuaris, amics, familiars i voluntaris, així com de la bona feina feta per l’Elisa, modista, la Sònia i la Mònica, estilistes, i en Josep Maria, a càrrec de la música.

Per a aquest XXè Festival Benèfic dedicat a Eurovisió es va canviar una mica el format dels anys anteriors, per fer-lo més àgil, i “tothom va quedar molt content, públic i intèrprets”.