L’artista Mho Dueñas estrenarà el 14 de setembre ‘Ilusiones’, una exposició individual a Madrid

1840
Mho Dueñas
Mho Dueñas

L’artista martorellenca Mho Dueñas, membre de l’Associació d’Artistes Plàstics de Martorell, estrenarà la seva exposició individual ‘Ilusiones’ el proper 14 de setembre a Madrid. Serà a la Galería Yuri López Kullins, que acollirà una mostra del seu art fins el proper 6 d’octubre.

Exposició 'Ilusiones', de Mho Dueñas
Exposició ‘Ilusiones’, de Mho Dueñas

Dueñas realitza la major part dels seus a l’oli, tècnica en la que reconeix sentir-se “més còmoda i que em permet una major varietat cromàtica”, tot i que també n’utilitza altres, com ara l’esprai o els vernissos, i també treballa les il·lustracions, els gravats, la fotografia, la pintura mural i la intervenció sobre objectes quotidians.

En la seva expressió artística apareix majoritàriament la figura humana, sobretot la femenina, i a través d’ella hi plasma diferents estats d’ànim: “em resulta més propera i més interessant, i és la meva manera de reivindicar que em sento molt orgullosa de ser dona i de saber que les dones podem fer moltes coses”.

A la galeria d’art madrilenya, Mho presentarà una dotzena d’obres de format mitjà i recent creació que volen reflectir que les il·lusions són allò que mou la humanitat i que la fa viure, i alhora un miratge. En la següent entrevista d’Anna Utiel, Mho Dueñas explica més detalls sobre l’exposició individual i els seus projectes actuals i de futur.