L’Associació Contra el Càncer organitza un gran acapte per ajudar a la investigació

323

Aquest dissabte al matí, la junta martorellenca de l’Associació Catalunya Contra el Càncer organitza un acapte de diners per ajudar a la investigació. Es posaran vuit taules en diversos punts del municipi i s’animarà la població a participar de la jornada solidària donant allò que puguin. La presidenta de l’associació, Montserrat Campmany, confia “que faci bon temps, que la gent col·labori i que superem la xifra aconseguida l’edició anterior”.

Segons la presidenta de la junta martorellenca de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Montserrat Campmany, l’última vegada es van recollir “al voltant dels 7.000 euros”, una xifra que aquest dissabte esperen superar. “Igualar-la, almenys, i si pot ser superar-la i tot. Encara que només siguin cinquanta euros més”.

“Esperem que faci bon temps, i que la gent col·labori. Perquè és una cosa que es necessita molt. Per a investigació, sobretot, que és el més important, perquè ajuda molt a combatre la malaltia. I per ajudar els malalts, que també és necessari”, ha explicat Campmany.

Hi haurà punts de recollida per tot el municipi, un total de vuit taules. A la Vila (plaça de la Creu, plaça de la Vila i plaça de l’Església), Can Carreras, a Buenos Aires i al Centre Cultural.