L’Associació de Malalts d’Alzheimer aconsegueix 3.000 euros en l’acapte de dissabte

373

L’Associació de Malalts d’Alzheimer de Martorell va recaptar 2.940 euros en l’acapte que va fer el passat dissabte durant tot el matí en diferents punts de Martorell. Des de la nova entitat es posa bona nota a aquesta activitat, que ha permès ingressar 800 euros més que en l’edició de l’any passat.

Coincidint en dates amb la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer, la nova associació va iniciar el calendari d’activitats amb un acapte a cinc punts de Martorell: el carrer de Francesc Santacana, el Mercat Municipal Les Bòbiles, l’Hospital Sant Joan de Déu, la plaça Rosa dels Vents i la plaça de Frederic Duran. Els membres de junta i voluntaris van posar guardioles solidàries, que han aconseguit recaptar la xifra final de 2.940 euros, 800 més que l’any passat.

La jornada de dissabte va servir per demostrar als integrants de l’associació que la malaltia es coneix cada cop més entre la societat. La membre de junta Anna Maria Pecanins explicava que “moltes persones s’han apropat a la nostra parada de la plaça de la Rosa dels Vents per interesar-se per la malaltia i fer la seva aportació”. A la parada del Mercat de Les Bòbiles, la voluntària Núria Carner afegia que “de vegades ens confonen amb l’Associació Contra el Càncer, però en general, ens reconeixen de seguida. És important ser aquí i donar-nos a conèixer”.