L’associació de veïns de Can Cases estrena local al costat del nou Pavelló Esportiu

1076
Lliurament de claus nou local AAVV Can Cases
Lliurament de claus nou local AAVV Can Cases

L’alcalde Xavier Fonollosa ha lliurat aquest dijous al president de l’associació de veïns de Can Cases, Juan Ramón Rodríguez, les claus de la nova seu social de l’entitat. Un local de 70 m2, annex al Pavelló Esportiu Municipal i amb accés directe des del carrer de Sant Sebastià. Disposa d’una sala principal, una petita cuina-office, lavabo adaptat i magatzem.

Fins el desembre de 2016, l’associació de veïns de Can Cases s’ubicava, juntament amb la Brigada Municipal, Creu Roja i Protecció Civil, a les antigues dependències de l’edifici de la Creu, enderrocat per erigir el nou Pavelló Esportiu Municipal. Durant l’any i mig que han durat les obres, l’entitat veïnal no ha disposat de local propi per fer juntes, reunions amb veïns o activitats. L’alcalde ha afirmat que “era de justícia dotar-los d’aquest espai que millora notablement les condicions del local vell”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La seu de l’associació de veïns es troba integrada en l’estructura del nou pavelló. I és que, segons Fonollosa, “hem volgut que l’equipament esportiu tingués un rol comunitari dins el propi barri, és a dir, que no hi visqués d’esquenes, sinó que en formés part de la seva vida social”. En aquest sentit, el Pavelló Esportiu Municipal comptarà amb un servei de bar-restaurant, l’únic d’aquest barri residencial, que permetrà als veïns accedir-hi, fins i tot quan l’equipament estigui tancat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Juan Ramón Rodríguez, president de l’associació de veïns, ha agraït l’esforç de l’equip de govern per donar resposta a les necessitats del barri i ha destacat que, tant la nova seu veïnal com el nou pavelló, contribuiran a afavorir “la comunicació, l’entorn social i la pràctica esportiva a Can Cases”.

Juan Ramón Rodríguez, president AAVV Can Cases