L’Associació Esportiva Pares i Mares FS Martorell presenta el nou curs amb novetats en els seus equips

922
Presentació Pares i Mares FS
Presentació Pares i Mares FS

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquest migdia la presentació dels conjunts de l’Associació Esportiva Pares i Mares FS de la temporada 2017-2018. L’entitat dirigida per Jose Ismael Mañas comptarà amb dos equips sèniors, tres juvenils, dos cadets i dos equips femenins. En total, nou conjunts en què el filial masculí i el primer equip femení són les principals novetats de la nova temporada.

En categoria sènior, el primer equip estarà entrenat per Algonso Peñalba i competirà al grup 4 de la Segona Divisió catalana. El filial, entrenat per Kiko Martínez, estarà al grup 8 de la Tercera Divisió catalana. En clau femenina, el primer equip estarà sota les ordres de Josep Argemí, al grup 3 de Segona Divisió.

En juvenil, Josep Grau entrenarà el juvenil A a Segona Divisió (grup 4), Artur Bel es farà càrrec del juvenil B  (grup 3), també a Segona Divisió, mentre que el juvenil C, que dirigirà Juan Carlos Flipe, formarà part del grup 8 de Tercera.

El cadet a d’Antonio Martínez estarà al grup 4 de Segona Divisió i el cadet B de Pol Cesáreo serà al grup 8 de Tercera Divisió. També en categoria cadet juvenil, el segon conjunt femení de l’entitat militarà al grup 3 de Primera Divisió.

En l’acte de presentació d’aquest migdia han assitit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández, la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, i la regidora d’Ensenyament, Núria Canal.

Presentació Pares i Mares FS
Presentació Pares i Mares FS