L’asturià Sergio Ramos dirigirà els tres equips femenins més grans del CB Martorell

838
Sergio Ramos-CB Martorell

El Club Bàsquet Martorell ja sap qui serà el nou entrenador del sènior femení A. Es tracta del tècnic asturià Sergio Ramos, que arriba des de l’ACD Val’Nalón, a Langreo (Astúries), i que també assumirà el sènior femení B i el júnior femení. Ramos gaudirà de la confiança de David Torrescusa, amb qui va contactar per altres temes i va acabar fitxant pel club blau. Amb 31 anys, Ramos arriba de les set últimes temporades al Val’Nalón asturià, on ha estat el director tècnic fins a aquest curs.

El nou entrenador del Club Bàsquet Martorell pilotarà els tres equips femenins més grans del club, tot i que el plat fort li arribarà de la mà del sènior femení A. En aquest sentit, creu que no li serà del tot difícil fer-se càrrec de les tres plantilles, i és que ja ho feia a Langreo,

Sergio Ramos, entrenador CB Martorell

Pel que fa a objectius amb els equips que dirigirà, prefereix no establir-los d’inici, sinó que es planteja fer créixer les plantilles a base de formació i recursos.

Sergio Ramos, entrenador CB Martorell

Ramos arriba des del bàsquet asturià, on hi ha jugat i també s’ha format com a entrenador. A banda del club de Langreo, també ha dirigit equips al Codema (Gijón) i el Club Basket Lena (Pola de Lena). En la seva arribada a Catalunya, opina que es manté a l’expectativa de què es trobarà amb el bàsquet català femení. Tot i que ha format part d’equips masculins, s’ha especialitzat en els equips formats per noies.

Sergio Ramos, entrenador CB Martorell

El sènior B serà un dels equips nous de la temporada i estarà format per jugadores que han finalitzat la seva etapa júnior i d’altres que arriben de diferents clubs.  Aquesta temporada, el sènior femení competia al Campionat territorial de Barcelona, tot i que el club queda a l’espera de conèixer si ascendirà o no.