Amb l’arribada del bon temps, l’Ateneu de Can Carreres estrena les seves terrasses d’estiu. La de la planta inferior ha estat totalment remodelada i ja funciona, a les tardes i als vespres, com a servei de bar. La terrassa superior, amb vistes a l’horta de l’Anoia i Les Torretes, s’inaugura el proper divendres, 15 de juny, per oferir sopars i espectacles.

L’Ajuntament de Martorell va inaugurar, ara fa cinc anys, la remodelació de l’emblemàtic edifici per acollir propostes culturals i lúdiques. El passat mes de febrer, es va renovar la imatge de l’equipament amb una aposta decidida per combinar l’oci i l’oferta gastronòmica de qualitat. L’obertura de les terrasses d’estiu incrementarà l’oferta a la fresca per a aquells noctàmbuls i hedonistes que trien Martorell les nits del cap de setmana.

L’encarregat de l’Ateneu, Jordi Garcia, ha explicat que “ens faltava el concepte gastronòmic lligat a l’estiu. No disposàvem d’un lloc per sopar a l’aire lliure i amb tranquil·litat. La terrassa superior, a banda d’oferir unes vistes espectaculars, està pensada per gaudir de sopars i espectacles, com el de l’humorista Miguel Espejo que ens acompanyarà aquest divendres, a les 22.30h”.

Jordi Garcia, encarregat Ateneu

Durant aquest any, l’espai ha desplegat un calendari d’activitats tots els caps de setmana del mes. El primer cap de setmana ofereixen concerts, el segon sessions de swing, el tercer monòlegs i el quart jam sessions de salsa. Garcia ha dit que la música i l’humor són les activitats més demandades. Per això, durant el juliol, seguiran programant alguns concerts en viu i monòlegs. La programació setmanal habitual la reprendran al setembre.

Jordi Garcia, encarregat Ateneu