L’atleta Carmen Díaz representarà el Martorell Atlètic Club al Campionat d’Espanya de pista coberta

934
Carmen Díaz-MAC
Carmen Díaz-MAC

Ourense serà la seu del Campionat d’Espanya d’atletisme de pista coberta de categoria sots2 i el Martorell Atlètic Club (MAC) hi serà present. Carmen Díaz (Almeria, 1999) serà l’atleta que vesteixi els colors del club martorellenc en la cita estatal. L’andalusa, que enguany disputa la seva primera temporada com a atleta del MAC, viatjarà a Ourense per posar-se a prova en els 60 metres tanques, la seva especialitat en pista coberta.

La classificació de Díaz per a l’estatal va arribar fa unes setmanes, en un dels primers controls de la temporada. Amb una marca de 9″29, va aconseguir l’accés a la cita estatal. I en el Campionat de Catalunya, disputat la setmana passada, va assolir el segon lloc, la medalla d’argent en un temps de 9″24.

Torna a l’estatal

Díaz ha aterrat a Martorell arran del trasllat de la seva família des d’Almeria. I la seva carrera com a atleta, que va començar ara fa 9 anys, no s’ha aturat. El MAC ha estat el seu club d’acollida i el trampolí per tornar a un campionat d’Espanya. Després d’una temporada irregular, la 2017-2018 està provant a l’andalusa, que recupera la seva millor versió. Díaz reconeix que torna a retrobar-se amb les seves millors marques, i això l’anima a viatjar fins a Galícia.

Carmen Díaz, atleta del MAC

A més, compara l’atletisme que ha praticat fins ara i el que s’ha trobat a Catalunya i destaca l’exigència més gran a Catalunya. L’atleta del MAC, assidua als campionats andalusos i als estatals, ha tornat a fer-se un lloc i amb una competència més dura en les proves catalanes.

Carmen Díaz, atleta del MAC

Díaz viatjarà demà amb el seu entrenador, Xavi Anglada  i competirà el dissabte al matí. En cas de classificar-se per a la final, la gran cita serà dissabte a la tarda. Després de l’estatal en pista coberta, Díaz es prepararà per encetar la temporada a l’aire lliure, en què correrà en els 110 metres tanques.