L’atleta del Martorell Atlètic Club Arnau Miret tanca el curs al campionat estatal a l’aire lliure

843
Arnau Miret
Arnau Miret

La temporada 2017-2018 és a punt d’arribar al seu punt i final, però l’atleta del Martorell Atlètic Club (MAC) Arnau Miret (Martorell, 2004) té un últim compromís abans d’abaixar el teló. Es tracta del Campionat d’Espanya en categoria cadet, que se celebrarà aquest cap de setmana a Castelló, on Miret prendrà part en la prova del salt d’alçada.

En la primera part de la temporada, la pista coberta va portar un Campionat de Catalunya i un Campionat d’Espanya per al martorellenc. Segons Miret, “no va ser gaire complicat arribar-hi”, i ha sumat dues participacions més en el primer tram de la campanya 2017-2018.

Arnau Miret, atleta Martorell Atlètic Club

En el pas de categoria infantil a categoria cadet, Arnau Miret ha experimentat un canvi important; de competir en proves combinades, enguany s’ha centrat en el salt d’alçada i la velocitat. Aquesta temporada ha competit en dues proves en què se sent còmode, tot i que es decanta pel salt d’alçada. “Aquest any ha estat l’any del salt d’alçada, m’hi he centrat molt més”, ha dit. “Tot i això, em criden molt les proves combinades, l’any passat vaig ser tercer de Catalunya, i m’agradaria repetir”, ha admès.

Arnau Miret, atleta Martorell Atlètic Club

Miret és ambiciós i es marca com a objectiu acostar-se a l’1.76m en el seu salt. El martorellenc va registrar aquesta marca en el control d’Amposta on va aconseguir la mínima per al Campionat d’Espanya. A Castelló, i ja recuperat de la lesió al maluc i al turmell que l’han obligat a aturar-se durant unes setmanes, vol repetir aquell salt que li va obrir la porta a l’estatal.