L’atleta martorellenc Lluís Casanova es posarà a prova en el Campionat d’Espanya de pista coberta

986
Lluís Casanova (Martorell Atlètic Club)
Lluís Casanova (Martorell Atlètic Club)

El corredor del Martorell Atlètic Club (MAC) Lluís Casanova serà present a la 33a edició del Campionat d’Espanya d’atletisme de pista coberta que tindrà lloc a Salamanca els dies 10 i 11 de febrer (instal·lacions Carlos Gil Pérez). L’atleta del MAC tornarà a competir en una cita estatal per segon any consecutiu i després de la seva estrena la temporada passada.

A Salamanca, però, s’estrenarà en un campionat estatal en la categoria sots 23. Casanova va debutar el curs passat en una cita estatal, i va ser a València. Enguany, a Salamanca, competirà contra atletes que ja compten amb una experiència de dos anys en la categoria sots23.

Amb una marca de 50″49, Casanova necessitava baixar dels 50 segons per poder ser a Salamanca. En la semifinal del Campionat de Catalunya no va poder aconseguir-ho, però va ser en la final quan va aturar el cronòmetre en 49″96 i va assolir el bitllet per a l’estatal, a més de proclamar-se quart de Catalunya. “La medalla no era la meva prioritat, jo buscava la mínima per al Campionat d’Espanya”, admet Casanova.

Lluís Casanova, atleta Martorell Atlètic Club
Lluís Casanova (Martorell Atlètic Club)
Lluís Casanova (Martorell Atlètic Club)

Les medalles, una fita massa exigent

Pujar al podi en un Campionat d’Espanya, ha reconegut Casanova, s’ha convertit en un objectiu molt ambiciós. Els temps dels corredors que es donaran cita a Salamanca estan compresos entre els 47 i els 48 segons, el que queda, ara com ara, massa lluny dels temps del martorellenc. Però l’atleta del MAC, la clau serà gaudir del campionat i adaptar-se a la categoria i l’edat dels seus companys. “Potser algun dia estaré a dalt de tot”, confessa ambiciós.

Lluís Casanova, atleta Martorell Atlètic Club

El martorellenc viatjarà demà en tren fins a Madrid i des d’allà arribarà a Salamanca en autocar. Casanova estarà acompanyat pel seu entrenador, Nacho Pinedo, i els atletes de l’Agrupació Atlètica Catalunya, de qui el MAC n’és club vinculat.