L’atleta martorellenca Sandra Checa, bronze al campionat de Catalunya de pista coberta

819

L’atleta martorellenca Sandra Checa ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de pista coberta en la categoria promeses. Checa, del Martorell Atlètic Club, va saltar 1,63 metres i va endur-se la medalla de bronze. Després de fer un salt nul, va quedar-se a les portes d’aconseguir la medalla de plata.

Les medalles en aquest campionat van decidir-se en comptar el nombre de les nuls de les saltadores. Checa va superar l’alçada en l’últim intent, però el nul en el salt interior la va privar d’endur-se la medalla de plata. Malgrat tot, ha aconseguit el bronze en el Campionat de Catalunya de pista coberta. Maria Artero (JA Sabadell), va ser plata i el salt de 1,80 metres de Clàudia Guri (CE Sant Julià) li va donar la medalla d’or.

El MAC va aportar dos atletes més a aquesta cita. Es tracta de Laia Navarro i Iván Garcia. Navarro va participar en els 60 metres llisos i va córrer en 8.51″, la seva millor marca personal. Garcia, que enguany ha debutat com a atleta, va participar en els 400 metres llisos, va ser el tercer millor corredor de la seva sèrie i va batre la seva millor marca personal, amb un temps de 53.31″.

Al Campionat d’Espanya

Sandra Checa participarà al campionat d’Espanya de pista coberta, que se celebrarà a Madrid el proper 12 de febrer. La martorellenca va assolir la marca mínima (1,63m) en el control del passat 21 de gener. Lluís Casanova, atleta del MAC, també prendrà part a la cita estatal, que tindrà lloc el 4 i 5 de març a València. Casanova s’hi ha classificat amb un temps de 51.23″ en la prova dels 400 metres llisos.