L’Aula de Teatre començarà el 2016 oferint tres tallers d’aproximació als musicals

380

L’Aula de Teatre de Martorell durà a terme, entre el gener i el maig de 2016, tres tallers relacionats amb els musicals, que van dirigits al públic infantil, juvenil i adult. Els més petits treballaran el gènere una tarda a la setmana, a través de la pel·lícula Frozen, mentre que els joves i adults descobriran les principals cançons de Broadway. Els alumnes faran un representació en acabar el taller.

Frozen el Musical és el títol del taller destinat a nens i nenes d’entre 8 a 12 anys, que assajaran entre el gener i el maig de 2016 els dilluns de 18.15 a 20.15h a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural. L’Aula també ha pensat en els joves que cursen l’ESO o el Batxillerat, oferint-los un taller per descobrir les cançons més populars de Broadway, i finalment, la proposta adulta també suposa una descoberta de Broadway. Cada divendres, de 19.15 a 21.15h, a l’Aula de Teatre, s’elaborarà un guió teatral per interpretar les cançons dels musicals més populars. En tots els tallers es treballaran aspectes com ara la coreografia, la veu, l’expressió corporal, la interpretació, la construcció del personatge i diferents tècniques del gènere, i es farà una representació final.

Tallers amb un nivell molt assequible

Ferran Mesalles, responsable de l’Aula de Teatre, explica que els nous tallers responen a una voluntat de fa anys de treballar en el gènere dels musicals, i especifica que “van dirigits a tothom qui tingui el cuquet de cantar o simplement de participar d’alguna manera en un musical, tingui o no experiència en aquest gènere”. Per més informació i inscripcions, cal posar-se en contacte amb l’Aula de Teatre de manera presencial -dimarts i dijous de 17.00 a 20.00h-, trucar al 93 775 54 81 o escriure al mail auladeteatredemartorell@gmail.com.