L’emissora municipal Ràdio Martorell estrena un nou espai de redacció

358
Redacció Ràdio Martorell
Redacció Ràdio Martorell

Ràdio Martorell ha estrenat aquesta setmana un nou espai de redacció contigu als seus estudis d’emissió i locució, ubicats a la tercera planta del Centre Cultural. La sala ocupa uns 30 metres quadrats útils, compta amb llum natural i leds eficients, més espai d’emmagatzematge, dues finestres que comuniquen amb el control tècnic central i un passadís d’entrada separat per una mampara de vidre.

La regidora de Comunicació, Cooperació i Participació en funcions, Míriam Riera, ha explicat que “amb tota la transformació del Centre Cultural en l’Espai Jove Punt Nord, la idea era fer un estudi més de gravació per a ús propi de l’emissora municipal, però que també el poguessin fer servir els usuaris de l’Espai Jove”. La intenció és construir aquest nou estudi al lloc que ocupava l’antiga redacció de Ràdio Martorell.

Míriam Riera ha dit que la nova redacció és “més àmplia i permet treballar més còmodament, lluny dels aparells d’emissió” instal·lats a l’antiga. La sala té quatre taules per a redactors i dues per a col·laboradors, des d’on es produeixen les notícies de l’emissora i del Canal de Notícies de l’Ajuntament, així com els guions dels diferents programes de la graella radiofònica.

Míriam Riera, regidora de Comunicació en funcions

Amb la posada en marxa de la nova redacció, la porta d’entrada de l’emissora municipal també ha canviat d’ubicació. Ara es troba al centre de la tercera planta, en comptes de ser al costat de les escales.