L’empresa Cal Mas duplica la seva facturació gràcies a ‘Accelera el creixement’

484

Cultius Ecològics Cal Mas, empresa ubicada al Molí Empresa de Martorell, ha rebut el diploma acreditatiu de la seva participació en la tercera edició del programa Accelera el creixement de mans del president en funcions de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i del president de PIMEC, Josep González. L’empresa ha aconseguit duplicar la facturació gràcies a la seva participació al programa.

L’empresa martorellenca Cultius Ecològics Cal Mas, dedicada al cultiu d’horta de fruites i verdures ecològiques, es va presentar al procés de selecció del programa que es va dur a terme entre juliol i setembre de l’any passat i finalment va estar seleccionada per la seva trajectòria i el seu elevat potencial de creixement.

L’empresa subministra fruita i verdura per més de 12.000 menús setmanals de 12 col·legis a la província de Barcelona. Gràcies a la gran acceptació del producte ecològic i de proximitat com és el seu, tenen la necessitat de fer créixer la seva empresa i iniciar-se en l’exportació, i han trobat en aquest programa una bona eina per aconseguir els seus objectius amb el suport d’experts en creixement empresarial.

Cultius Ecològics Cal Mas valora molt positivament la seva participació en el programa, a través del qual han pogut treballar aspectes empresarials pendents com la imatge corporativa amb l’assessorament dels experts d’Accelera el Creixement. “Gràcies al treball realitzat durant aquests mesos amb el suport dels consultors del programa, incidint sobretot en la imatge de l’empresa i en aspectes comercials, hem aconseguit duplicar la facturació de la nostra empresa aconseguint clients molt potents que fins aleshores semblaven impossibles”, afirma Josep Maria Mas, gerent de l’empresa.

Per finalitzar les accions del programa l’empresa realitzarà quatre tutories individualitzades amb la consultora, on treballaran l’exportació, doncs un dels objectius de Cultius Ecològics Cal Mas és iniciar-s’hi. De totes les accions realitzades durant el programa Josep Maria Mas destaca principalment les tutories individualitzades i l’assessorament dels consultors que et marquen un objectiu concret a realitzar en els mesos de duració del programa obtenint grans resultats a curt termini.

Quatre empreses martorellenques parcipen a ‘Accelera el creixement’
Amb Cultius Ecològics Cal Mas ja són quatre les empreses martorellenques que han tingut l’oportunitat de participar en aquest programa d’alt creixement empresarial. Export Moonwine i F. Vidal van participar en edicions anteriors valorant molt positivament totes les accions realitzades durant el mateix. Totes dues empreses compten amb un projecte d’elevat potencial de creixement, requisit imprescindible per formar part del programa.

La bona valoració dels participants i els resultats satisfactoris han fet que, juntament amb PIMEC, continuï el programa en noves edicions. A finals d’aquest mes es farà la selecció de les noves 50 pimes que seran les participants a la quarta edició del programa.