L’empresa Seat llançarà l’any vinent el nou model Arona, que es fabricarà a Martorell

315

El Saló de l’Automòbil de París ha estat l’escenari per presentar el nou Seat Arona, el totterreny germà petit del Seat Ateca, que es fabricarà a la planta de Martorell. La companyia automobilística confia millorar la seva oferta i rellançar la marca cap a la sostenibilitat econòmica i els beneficis.

L’Arona pren el nom d’una ciutat de l’illa de Tenerife i també el d’una localitat de la regió del Piemont, a Itàlia. Es tracta d’un totterreny urbà o crossover de dimensions menors que l’Ateca. Es desenvoluparà i fabricarà a la planta Martorell , a diferència de l’Ateca, que va ser ideat a Martorell però es produeix a la República Txeca.

Aquest serà el tercer dels nous llançaments que li queden per fer a Seat fins a finals de 2017, després de la renovació del León i del nou Ibiza, que arribarà a la cinquena generació.

El 2016 l’empresa automobilística ha obtingut un benefici de 93 milions en la primera meitat de l’any i ha aconseguit un volum de negoci de 4.485 milions. Seat, que està inscrita en el grup Volkswagen, ja ha acumulat 21.250 peticions per a l’Ateca, un èxit comercial que anima la companyia a pensar que podria fer realitat l’objectiu d’arribar a les 75.000 unitats venudes en un any.