L’entrenadora d’emprenedors Maria Batet farà reflexionar les famílies sobre la pedagogia de la possibilitat

595
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

La professora i entrenadora d’emprenedors Maria Batet dirigirà el taller ‘Com s’educa quan tot canvia tan ràpidament? Pedagogia de la possibilitat’. La xerrada es farà el proper 5 de juny, a les 17.30h, al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa. La cita s’emmarca dins el projecte educatiu ‘Cultura Emprenedora l’Escola’ en el qual hi participen les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, i que promou la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell.

A través d’aquest taller es vol fer reflexionar les famílies de la importància i necessitat d’educar els nens i nenes en l’art de saber trobar sempre camins alternatius. El taller dura aproximadament una hora i s’adreça a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys, i és totalment gratuït. Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent formulari online. Les famílies que ho necessitin disposaran d’un servei d’acollida pels seus fills durant la conferència.

‘Cultura Emprenedora a l’Escola’

El projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ es va iniciar el curs 2013-2014 a Martorell amb els alumnes de 5è de l’Escola José Echegaray i aquest curs hi participen quatre escoles de Martorell, l’Escola Mercè Rodoreda, l’escola Lola Anglada, l’escola José Echegaray i l’escola d’educació especial El Pontarró.

Es tracta d’una experiència promoguda per la Diputació de Barcelona i proposada a les escoles per les regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell. Té com a objectiu promoure la cultura emprenedora a l’escola, i formar alumnes amb altes capacitats de resposta davant les necessitats del món actual i del seu futur.