En el número de desembre de L’Agenda, destaquen les activitats solidàries que es faran a Martorell en benefici de La Marató de TV3, com ara la Caminada Solidària de l’Escola Lola Anglada o el Mercat i la Cuina Solidària, organitzat per l’associació de veïns del pont del Diable. També hi trobareu actes tradicionals d’aquesta època nadalenca, com són la Festa de Santa Llúcia del barri Rosanes o el Pessebre Vivent del Col·legi La Mercè.

Entrevista amb l’Abdelaziz Idrisi, president de la Comunitat Islàmica de Martorell, que aquest any celebra el seu 25è aniversari.

En aquest nou número, l’Abdelaziz Idrisi ens rep a la seu de la Comunitat Islàmica de Martorell, la mesquita situada a l’inici del carrer del Mur. En aquesta entrevista fa un balanç de la trajectòria de l’entitat en aquests 25 anys i de la integració del col·lectiu dins la vida del poble.

Abdelaziz recalca que “el més important és que la gent que arribi es relacioni i treballi”  i que des de la comunitat poden “ajudar altra gent i assistir econòmicament persones amb pocs recursos”. També dona importància a les classes que s’imparteixen a dones amb una franja d’edat més elevada que no tenen coneixement ni de català ni espanyol, però tampoc de l’àrab escrit i emfatitza el treball que fan amb els més joves “perquè no perdin els costums d’origen” a través de cursos d’àrab perquè aprenguin a escriure’l.

L’Agenda en paper la podeu trobar als comerços i equipaments públics de Martorell o bé us la podeu decarregar clicant aquí.