L’EOI amplia el termini de matrícula als cursos ordinaris d’anglès i d’alemany

902
Portes obertes a l'Escola Oficial d'Idiomes de Martorell
Portes obertes a l'Escola Oficial d'Idiomes de Martorell

L’Escola Oficial d’Idiomes de Martorell ha obert un termini extraordinari de matrícula per als cursos d’alemany i d’anglès, que s’obrirà els dies 24 i el 30 de setembre, respectivament. El centre ha afegit aquesta opció a la gent interessada davant l’existència d’algunes places vacants. Qualsevol persona major de 16 anys pot optar-hi.

El període extraordinari de matrícula als cursos d’alemany s’obre el dia 24 de setembre a partir de les 16.00h, amb places disponibles en tots els seus nivells. Pel que fa a l’anglès, el dia 27 de setembre es publicarà una previsió de les places disponibles, i la matrícula es podrà fer al centre el dia 30 de setembre a partir de les 16.00h. En tots dos casos, caldrà adjuntar el document identificatiu en vigor (DNI, NIE o passaport o carnet de conduir) i l’acreditació de nivell (excepte en el cas del primer curs). En el cas de no haver fet prova de nivell, l’EOI obre l’opció de realitzar-la el dia 24 de setembre a les 18.00h.

Cursos ordinaris i extraordinaris 

L’EOI oferta 6 nivells d’anglès i 5 d’alemany dels cursos ordinaris, que consten d’unes 140 hores lectives, a desplegar entre el 26 de setembre i el 20 de maig de 2020 a raó de 2 classes setmanals de 2 hores i mitja cadascuna. Hi haurà 14 grups d’anglès -de primer a cinquè nivell i C1- i 8 d’alemany -de primer a cinquè nivell-.

Pel que fa als cursos especials -enfocats a cobrir unes necessitats més concretes dels alumnes- enguany es mantenen els d’introducció a l’anglès I, II i III, i el d’expressió i comprensió oral, tots de 90 hores. Hi ha dues novetats: el curs IV d’introducció a l’anglès i el curs de pronunciació d’anglès -45 hores-. Repeteix el curs d’introducció al japonès -60 hores. La preinscripció es podrà fer fins al 30 de setembre. Núria Abad, secretària i professora de l’EOI, ho explica.

Núria Abad, secretària i professora de l'EOI Martorell

L’EOI preveu igualar o superar els 522 alumnes del curs passat. Componen el cos docent 5 professors d’anglès i 3 o 4 d’alemany per als cursos ordinaris, i 3 més per als cursos especials. El centre disposa de 8 aules, una biblioteca amb material de lectura, gramàtica i audiovisual a disposició dels alumnes i de la resta de població amb el carnet de la Biblioteca, i una sala d’actes per a activitats culturals.