L’equip infantil del Club Handbol Martorell supera les fases d’ascens i jugarà a Lliga Catalana

1525
Infantil CH Martorell

L’infantil masculí groc del Club Handbol Martorell serà de Lliga Catalana la temporada 2019-2020. El conjunt dirigit per David Santiago, que repeteix al capdavant de la plantilla, s’ha guanyat la plaça després de superar les fases d’ascens com un dels millors segons classificats d’aquesta fase. Cinc anys més tard, un equip groc-i-negre torna a la màxima categoria catalana d’handbol infantil.

La fase d’ascens, en què els martorellencs van inscriure’s per provar el canvi de categoria, va emparellar-los amb el Club Handbol Terrassa, l’OAR Gràcia Sabadell i el Club Handbol Amposta. Els egarencs, que van guanyar els tres partits, han accedit a Lliga Catalana per la via ràpida. Els de David Santiago, de la seva banda, van guanyar al Club Handbol Amposta (35-26) i van imposar-se, també, a l’OAR Gràcia Sabadell (27-41). Ha sigut, precisament, la renda còmoda davant dels sabadellencs, la que els ha fet accedir a Lliga Catalana com el segon millor classificat amb 19 gols de renda (només superats pel Club Handbol La Salle Montcada).

L’equip martorellenc ja té calendari en la nova categoria. Aquest cap de setmana s’estrenarà davant el Club Handbol Gavà (diumenge 13, 12.30h), mentre que la resta de rivals seran el CH La Salle Montcada, la UE Sarrià, el CH Terrassa, el Balonmano Granollers, l’Handbol Sant Cugat i el Club Handbol Bordils.