L’equip martorellenc SuperStars guanya la territorial del torneig Cruyff Courts 6vs6 i serà a la final estatal

1423
Cruyff Court
Cruyff Court

El Cruyff Court ubicat al Camp de Les Carolines ha acollit aquest matí l’eliminatòria prèvia a la final estatal del torneig Cruyff Court 6vs6 entre els dos millors conjunts martorellencs i els equips d’Igualada i Sant Boi de Llobregat. Els guanyadors d’aquesta ronda prèvia han aconseguit l’accés a la final estatal, que tindrà lloc el proper 22 de maig a Igualada, i Martorell hi serà present.

Els SuperStars, l’equip masculí de l’Escola Mercè Rodoreda, s’ha imposat a la final a l’Escola Llor, de Sant Boi de Llobregat, i disputrarà la final estatal a la capital de l’Anoia. En categoria femenina, l’Escola Ramon Castelltort ha guanyat la final al Llor i es jugarà a casa ser campió del torneig Cruyff Courts 6vs6. L’equip femení de Martorell, format per alumnes de l’Escola Vicente Aleixandre, Les Futbolistes, s’han endut el premi respecte.

Torneig amb tradició 

La Fundació Johan Cryuff promou aquest totrneig des de fa vuit anys i ho fa amb l’exemple d’Holanda, el país on va néixer el l’exfutbolista i exentrenador del FC Barcelona, Johan Cruyff. A Holanda, uns 22.000 jugadors i jugadores prenen part cada any d’una cita on els valors pesen més que no pas el resultat final. El representant de la Johan Cruyff Foundation, Sander Waare, reconeix que la tercera norma de les catroze que regnen en tpts els camps és la més important. “Són nens i nenes que vénen de diferents municipis, volen guanyar el torneig, però han de tenir molt en compte que han de respectar els seus contrincants”, explica Waare.

Sander Waare, representant Fundació Johan Cruyff

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell Belén Leiva ha admès que repetir per segon any consecutiu en aquesta cita dóna motius per seguir creient en la filosofia que proposa la fundació del desaparegut astre holandès.

Belén Leiva, regidora d'Esports

El paper dels Heroes, els encarregats de l’organització de la jornada i de la dinamització dels equips, ha estat clau en el bon funcionament del torneig. A MArtorell hi han pres part onze jovs d’entre 14 i 21 anys, que en cloure el torneig han rebut un obsequi per premiar la seva tasca amb els equips participants.